Beneficiile feminitatii

Feminitatea incepe din felul in care ne iubim.

Feminitatea este magia cu care o femeie reuseste sa depaseasca provocarile vietii. Suntem femei si avem acest dar al misterului, al empatiei si al conectarii la ceea ce ne inconjoara. Reusim cu usurinta sa intuim diversele situatii, sa inlaturam norii negri printr-un gest plin de tandrete sau printr-un cuvant rostit in vremea potrivita, aducand odata cu prezenta noastra liniste si siguranta. Toate aceste calitati impletesc, intr-o fuziune a interiorului cu exteriorul, culorile vii si pline de esenta ale celei mai fragile opere de arta: femeia.

Totusi, in prezent ritmul alert al evenimentelor precum si schimbarile socio-culturale constante fac din mentinerea feminitatii o provocare. Implicarea femeii in toate aspectele vietii, nu doar in cele de familie, precum si capacitatea de a duce la bun sfarsit sarcinile, fac ca feminitatea sa fie mai mult decat o aparitie glamour in cadrul unui eveniment special. Tocmai pentru ca stim ce inseamna o astfel de implicare, ne rezervam finalul de zi pentru rasfatul pe deplin meritat.

In ritualul de seara, eu personal folosesc pentru curatare si hidratare a tenului Demachiantul Bifazic Magic apoi pentru improspatare folosesc Apa Tonica Florala iar la final adaug Crema Intensiv Hidratanta pentru o hidratare profunda si de durata. In timpul in care cu greu o femeie mai poate sa isi pastreze naturaletea, bombardata fiind de toate tendintele si standardele de frumusete impuse de societate, de cum ar trebui sa se poarte si ce maniere sa adopte, ce identitate sa aleaga sau in ce granite sa se incadreze, ceea ce ramane important este modul in care interiorul si exteriorul fuzioneaza. Pornind de la nevoia de a-mi pastra pielea sanatoasa, tanara si pe cat posibil de naturala am creeat Gama de produse Mizuki folosind ingrediente 100% naturale. Rezultatul a fost atat de placut si de imbietor. Pielea catifelata si frumos mirositoare mi-au redat increderea in frumusetea si naturaletea corpului meu.

Ofera-i exteriorului ceea ce are nevoie, iar interiorul va inflori. Ofera-i interiorului ce are nevoie, iar exteriorul va radia.

Unicitatea femeii, gasirea si pastrarea propriei identitati pleaca de la felul in care decide sa se armonizeze cu sine si nu prin prisma unor cutume sociale. Astfel ca naturaletea ramane ceva ce trebuie ingrijit cu pretiozitate si dragoste fata de sine. A gestiona afacerea, a avea grija de familiile noastre si a ne simti speciale – toate acestea pleaca de la responsabilitatea pe care ne-o asumam fata de noi, deoarece avand grija de noi, avem grija de cei din jurul nostru, oferindu-le cele mai frumoase daruri din interior. Imaginea plinatatii feminine si atingerea acestui obiectiv stau in modul in care increderea de sine se reflecta pe chipul nostru.

Feminitatea pleaca din felul in care ne iubim si ne acceptam, de aceea utilizarea unor produse corespunzatoare ne ajuta sa avem grija nu doar de exterior, ci si de interior. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *